Bejelentés


KECS Mert a Biblia igaz


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.Keresés a honlaponÜzenőfal


Név:

Üzenet:Hírek
Költözünk!!!

Hamarosan megveszünk egy nem ingyenes weboldalt, amelyre sok újdonságot - amik már készen vannak - fel fogunk tölteni. A weboldal címéről és a további részletekről később tájékoztatunk mindenkit.
Bemutatkozás

Költözünk!!!

Hamarosan veszünk egy saját - nem ingyenes - weboldalt, amire feltöltünk sok érdekességet! Már készen van az új weboldalra feltöltendő új anyag, de ide már nem töltjük fel, hiszen már nincs messze a hivatalos weboldalunk létrejötte. A nevéről később hozunk döntést, de az oldalon mindenféleképpen deklaráljuk. Ha van tanácsod, azt várjuk szeretettel július 9-ig az igazabiblia@citromai.hu e-mail címre! Az új weboldalon nem csak a kreácionista nézetek lesznek fent, hanem néhány vita is - amelyben a KECS képviselte a kreácionistákat. A vitákhoz hozzá lehet szólni e-maileken keresztül, amelyeket moderálunk, illetve a megadott e-mail címeken keresztül akár a vitázó felekkel is felvehetitek a kapcsolatot. Hamarosan...

Mindenek előtt egy vicc minden napra:

A nap vicce

KECS- kreácionista emberek csoportja

Üdvözlünk - üdvözülünk! Ezen az oldalon összegyűjtjük a kreácionista világnézet alapjait, főbb érveit. Fontos tudni, hogy a kreácionizmusnak - azaz a teremtéstudománynak - létjogosultsága van a naturalizmussal szemben, mivel ez az egyetlen alternatíva az evolúcióval szemben, és ez is tények sorozatát egymás mellé állítva von le logikus következtetéseket. Amit fontos tudni: az élettelenből élőt még nem sikerült laboratóriumi körülmények között előállítani. Csak akkor állítsátok, hogy szilárd a meggyőződésetek valamiben, ha ismeritek "az érme mindkét oldalát". Mi mind hittünk az evolúcióban, de a weboldalon látható videók megnézése után mindnyájan beláttuk, hogy ez a vallás - mármint az evolúció - haldoklik. 4-en dolgozunk a weboldalon iskola mellett, ezért nem mindig tudunk a sok tanulnivaló mellett újdonságokkal előrukkolni, de igyekszünk minden héten valamivel feldobni az oldalt. Ha kérdésed, hozzászólásod van, írj az igazabiblia@citromail.hu e-mail címre! Rendszeresen ellenőrizzük a postafiókot, és a levelekre a weboldalon nyilvánosan - ha szeretnétek a nevetek megemlítése nélkül - válaszolunk. Áldjon az Úr!

Miről szól ez a weboldal?

Ez a weboldal kifejezetten a kreácionista elméletek alátámasztására készült. Több módszerrel cáfoljuk meg az evolúciót.

Kik azok a kreácionisták?

A szó a kreál, kreatív szótőből ered, azt jelenit, hogy mi nem hiszünk az evolúcióban számos ok miatt, amit folyamatosan kifejtünk, elsősorban a hamisított tények miatt, és mert nyilvánvaló, hogy nem alakulnak ki ilyen komplex szerves vegyületek a semmiből.

Ki az értelmi szerző, honnan jött ez az egész?

Az elmélet megalkotója - amire mi is támaszkodunk - Kent Hovind. Teljesen biblikus magyarázatot ad többek közt a dinoszauruszokra és az özönvízre. Ezt a weboldalt 4 középiskolás kreácionista szerkeszti, akik belátták, hogy az evolúció gyakorlatilag lehetetlen. Facebook csoportként indult a KECS, de mostanra önálló weboldallá nőtt. Ha nem értesz valamit, kérdésed vagy tanácsod van, illetve nem értesz egyet a weboldal tartalmával/állításával a vitadobozban vagy a feltüntetett e-mail címen hangot adhatsz ennek.

 

A weboldal szerkesztői:

Blaskó Krisztián Gábor

Zafír Zoltán

Kovács Bence

Kovács Dániel

Anonim felmérés vallásokkal kapcsolatban:

Milyen vallású vagy? Baptista
Református
Evangélikus
Katolikus
Jehova tanúja
Nem tartozok egy keresztény gyülekezethez sem
Egyéb keresztény vallás
Muzulmán
Hindu
Buddhista
Ateista
Sátánista
Deista
Egyéb


Üzenetküldés
Mi a véleményed a weboldalról?

E-mail címed:
Szöveg:

Képgaléria

Szólj hozzá

Név:
E-mail címed:
Az e-mail címed nem jelenik meg az oldalon
Szöveg:
Milyen nap van ma Magyarországon?

Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!